Julbord Catering

Julmeny "klassisk": 159:-/kuv. minst 25 kuv.

  • Vita marinerade sill med lök och kapris
  • Ägg och räkor med majonnäs
  • Frisk rödspättafilé panerad och stekt, med citron och hemmalagad grov remoulad
  • Hemmalagad hönssallad med massor av hönskött
  • Ribbestek med spröd svål och rödkål
  • Glasered julskinka med klassisk grönlangkål
  • Hemmalagade julfrikadeller med rödbetor
  • Ris à la malta lagad från grunden, med körsbärssås
  • Nybakat bröd samt smör och fett

-------------------------------------------------------------------------------------

Julmeny "favorit": 199:-/kuv. Minst 12 kuv.

  • Vita marinerade sill med lök och kapris
  • Hemmalagad currysill med äpple och dill
  • Ägg och räkor med majonnäs
  • Frisk rödspättafilé panerad och stekt, med citron och hemmalagad grov remoulad
  • Dill Gravad Nordsjö lax från Frimann's eget recept, med senapsdressing
  • Hemmalagad hönssallad med massor av hönskött
  • Hemmalagad sylta med rödbeter och senap
  • Hemmalagade julfrikadeller med rödbetor
  • Ribbestek med spröd svål och rödkål
  • Ankstek på gammeldags sätt, med äpplen och plommon
  • Glasered julskinka med klassisk grönlangkål
  • Ris à la malta lagad från grunden, med körsbärssås
  • Nybakat bröd samt smör och fett

-------------------------------------------------------------------------------------

Julmeny "den stora": 299:-/kuv. Minst 12 kuv.

  • Vita marinerade sill med lök och kapris
  • Hemmalagad currysill med äpple och dill
  • Kryddsill med lök och kapris
  • Stekt sill med lök och kapris
  • Ägg och räkor med majonnäs
  • Frisk rödspättafilé panerad och stekt, med citron och hemmalagad grov remoulad
  • Dill Gravad Nordsjö lax från Frimann's eget recept, med senapsdressing
  • Hemmalagad hönssallad med massor av hönskött
  • Hemmalagad sylta med rödbeter och senap
  • Ribbestek med spröd svål och rödkål
  • Hemmalagade julfrikadeller med rödbetor
  • Glaserad julskinka med klassisk grönlangkål
  • Ankstek på gammeldags sätt, med äpplen och plommon
  • Brie och emmentaler med druvor och kex
  • Ris à la malta lagad från grunden, med körsbärssås
  • Nybakat bröd samt smör och fett